Tervetuloa joukkoon!


Tervetuloa The Escape Porin blogiin!
Olemme huhtikuussa 2018 Porin ydinkeskustaan, tarkemmin Isolinnankadulle avattu, Porin toinen ja uusin pakohuonepeli. Olemme osa Turun The Escapea.
Pakohuoneemme, Naapuri, on ollut pelattavissa aikaisemmin Turussa. Nyt Naapuri on kuitenkin myös porilaisten pelattavissa!

Naapuri-huoneen tarina on simppeli. Naapurinne on käyttäytynyt oudosti lähiaikoina, ja mieltänne piinaa kysymys. Mitä naapuri puuhaa suljettujen ovien takana? Miksi naapuri poistuu kotoaan vain harvoin? Lopulta houkutus käy liian kovaksi ja naapurin poistuessa asunnostaan, te lähdette tutkimaan tilannetta. Mutta muistakaa, aikaa on tasan 60 minuuttia, eikä yhtään yli, ennen kuin naapuri palaa. Ehdittekö selvittää naapurin salaisuuden ajoissa?


Kymmenen muistettavaa asiaa pakohuoneestamme
1. Huoneemme ei ole pelotteluhuone. Huoneemme ei sisällä mitään pelottavaa tai vaarallista.
2. Huoneemme sopii myös lapsille. Tehtävät voivat olla liian haastavia lapsille yksinään, mutta aikuisen seurassa lapsetkin viihtyvät.
3. Olette lukittuina huoneeseen. Pelinhoitaja näkee ja kuulee teidät kuitenkin koko ajan, joten ovi saadaan auki tarvittaessa.
4. Huoneessa ei olla kuin sillit purkissa. Huoneemme ei ole mikään ahdas koppi, vaan tavallinen huone. Jos sinulla on ahtaanpaikankammo tai muita mahdollisesti peliin vaikuttavia rajoitteita, ilmoita niistä rohkeasti pelinhoitajalle, niin hän osaa ottaa ne huomioon.
5. Pakohuonepelin aikana ei saa käyttää kännyköitä. Jep, kokonainen tunti ilman älypuhelinta. Huoneessa ei tarvita laskinta, taskulamppua tai muistiota. Tai jos tarvitaan, sellainen löytyy huoneesta.
6. Pelistä ei saa ottaa kuvia. Pelin jälkeen ei ole mahdollista ottaa kuvia tehtävistä tai huonemiljööstä. Emme voi myöskään luovuttaa tallennetta pelistänne kotiin. Tämä siksi, että toivomme muutenkin, että huoneessa tapahtuneet asiat jäävät huoneeseen, eikä niitä jaeta eteenpäin.
7. Pelissä ei tarvita raakaa voimaa. Pelin aikana ei ole tarpeen rikkoa mitään, kiivetä mihinkään tai nostella mitään painavaa. Arvoituksen ratkaisu ei vaadi fyysistä ponnistelua, vaan vireitä aivosoluja sekä loogista päättelyä.
8. Pelin aikana on saatavilla vihjeitä. Huoneesta otettava vihjemäärä on rajattu, eikä vihjeitä käyttämällä menetä peliaikaa. Pelinhoitajalla on mahdollisuus antaa lisävihjeitä. Kannattaa kuitenkin pohtia tarkoin, mihin vihjeensä käyttää.
9. Sinun ei tarvitse olla huippuälykäs ratkaistaksesi huoneen arvoituksen. Tärkeintä on hyvä yhteistyö, olennaiseen keskittyminen ja looginen ajattelu.
10. Kun 60 minuuttia on kulunut, pääsette ulos huoneesta. Ette ole siis ikuisesti vankeina 😉


Verkkosivuillemme tai varaamaan pelin pääset tästä.

Meidät tavoittaa soittamalla, tekstarilla ja WhatsAppilla numerosta 0417421812, sekä sähköpostilla escape.pori@gmail.com
Kannattaa myös etsiä meidät sosiaalisesta mediasta, niin et jää paitsi mistään kivasta! Instagramissa @escapepori ja Facebookissa The Escape Pori

Nähdään Escapessa!

💖Escape Porin tytöt

Kommentit

Suositut tekstit